Xbox Series S

General gaming news and discussions
Post Reply
Aquaplex
Posts: 1665
Joined: 16 Feb 2008, 15:26

Xbox Series S

Post by Aquaplex »

Image
Kebabkongen
Posts: 3654
Joined: 06 Apr 2006, 20:49

Re: Xbox Series S

Post by Kebabkongen »

Ja, den kom jo som en overraskelse på alle :D :lol: Likevel kudos til markedsavdelingen i Xbox som stod opp midt på natten og gjorde lekkasjen om til en "lansering".

Men en veldig bra maskin de har lansert og et veldig smart valg vil jeg si. En Series S til 3300,- (bekreftet) tror jeg vil selge godt til casual gamers, spesielt til de som ikke har mulighet til å gå hardcore med en Series X til 5500,- (ubekreftet). Både på grunn av pris, men også størrelse og ikke et stort behov for å kjøpe siste nye 4K HDR TV.

Største kritikken må være liten lagringsplass med bare 512GB i en hel-digital løsning. Å bare kunne installere 5-10 spill blir i minste laget spesielt i disse Xbox Game Pass tider og den ekstra eksterne proprietære lagringsløsningen kommer nok ikke til å bli av det billigste slaget.

Blir også spennende å se ytelsen sammenliknet med storebroren, ryktene sier ca 4 terraflops for Series S mot Series X sine 12 terraflops. Og ikke minst sammenlikne med lillebroren Xbox One X som allerede i dag har 4K HDR grafikk, men sikkert ikke er i nærheten på frame rates og lastetider.

Bekreftede "spesifikasjoner" på den minste Xboxen noensinne:
- Xbox Series S means next-gen speed.
- Custom 512GB NVME SSD
- Powered by Xbox Velocity Architecture
- Faster load times
- Steadier frame rates
- Quick Resume for multiple games
- Ultra-low latency
- All-digital gaming experience
- 1440P at up to 120FPS
- 4K upscaling for games
- DirectX Raytracing
- Variable Rate Shading
- Variable Refresh Rate
Post Reply